Alles over de beton cire vloer

Een beton cire vloer is een onderhoudsvrije vloer die veel kan hebben. Door deze eigenschap is deze vloer dan ook zeer populair in huidige woningen. Een beton cire vloer heeft ook nog eens een moderne en unieke uitstraling, waardoor deze perfect bij ieder interieur past. Ben jij ook van plan te profiteren van de veelzijdigheid en andere voordelen van beton cire? Hier lees je waar een beton cire vloer goed voor gebruikt kan worden zodat je de volledige kracht van deze vloer kunt benutten.

Waterdicht en slijtvast

Een beton cire vloer is waterdicht en kan daarom ik het hele huis gebruikt worden. Dus ook in de badkamer, op het toilet en in de keuken. De vloer is ook zeer onderhoudsvriendelijk. Er hoeft alleen maar een doekje over de vloer gehaald te worden en deze is weer schoon. Het maakt niet uit om wat voor soort vlek het gaat. Als je iets hards hebt laten vallen en je hebt de vloer schoongemaakt, dan hoef je niet bang te zijn dat er krassen ontstaan op deze vloer. De vloer is namelijk kras- en slijtvast. De naaldhakken van je visite, het schuiven van meubels, niets laat zijn sporen achter op beton cire. Dit maakt het ook uitermate geschikt als werkvloer voor zowel kantoorgebruik als werk dat de vloer zwaarder belast. Een beton cire vloer gaat bij ieder gebruik lang mee.

Waarom een beton cire vloer in huis?

Een beton cire vloer is prettig in de schoonmaak en is onderhoudsvriendelijk. Zo hoef je geen houten vloer in de was te zetten, of heel droog te dweilen om je vloer mooi te houden. Je hebt geen omkijken naar het onderhoud van je vloer en hij staat ook nog eens mooi. Omdat beton cire met handbewegingen wordt aangebracht, is geen enkele vloer hetzelfde. Zo heb je altijd een unieke vloer in een mooie, luxe grijstint. In een modern interieur is een strakke, gladde vloer ook haast onmisbaar. Want niets zegt strak en modern als beton cire. Ook bij ieder ander interieur staan deze soort vloer prachtig. Het geeft rust en komt vaak in een kalmerende grijstint. Hiermee kan de vloer je volledige interieur samenvoegen tot één geheel.

Het veelzijdige gebruik van beton cire

Beton cire kan op bijna iedere ondergrond aangebracht worden. Of het nu gaat om een houten ondergrond gaat of een van gips. Ook over tegels kan dit materiaal aangebracht worden. Zolang de vloer egaal en waterpas is, kunnen de specialisten beton cire op een strakke manier aanbrengen. Omdat een beton cire vloer met de hand wordt aangebracht, is het vaak verstandig om dit door een ervaren specialist te laten doen. Dit scheelt jou namelijk veel tijd en een specialist kan een zuiver glad resultaat leveren. En een glad resultaat staat wel zo mooi in je woning als je bijvoorbeeld in je woonkamer een beton cire vloer wilt. Wanneer je beton cire laat aanbrengen door Bruizt krijg je ook altijd een prachtig patroon dat vaak evenredig is dan wanneer je het zelf doet.